Tilbake til alle arrangementer

Karmayoga - en hagehelg


  • HURDAL GJESTEGÅRD 3 Landsbyveien Viken, 2090 Norway (kart)

Opplev vakker natur og gi din kropp avslapping og næring under to dager i vakre Hurdal Gjestegård, der vi kombinerer yoga og arbeid i hagen. Innom hinduismen er karma yoga en uselvisk handling utført til fordel for andre for å oppnå spirituell vekst. Under helgen vil vi både kunne lære oss om planter og hagearbeid, vi vil lage god og næringsrik mat sammen, samt tøye ut og slappe av i kropp og sinn med yoga og meditasjon.

Karma yoga – ”yoga of action”

Malin underviser i yoga og mindfulness. Gjennom myke timer vil hun lede dere inn i kroppen for å øke bevegelighet og knytte kontakt med kroppen. Hennes yoga passer alle; både helt nybegynnere og de som har gjort yoga fra før. Timene begynner alltid med en grunning og meditasjon for å komme inn i kroppen og de avsluttes alltid med en dyp avspenning. Her får du også håndpåleggelse, som kan gi deg mulighet til å gå enda dypere inn i meditativ tilstand.

Hurdal Gjestegård er den tidligere prestegården i Hurdal med en stor historisk hage fra 1830-tallet. Hagen var i begynnelsen av 1900-tallet en rik grønnsakshage med kjøkkenhage, frukttrær og bær- og prydbusker. Hagen er nå valgt ut av den historiske hageforeningen Schübelers nettverk, som et pilotprosjekt for å opparbeide hagen slik den var på 1950-tallet. Det er utarbeidet en god plan, som vil ligge som grunnlag for lørdagens arbeider i hagen.

Hagerapporten vil bli presentert og det vil være rom for utbytte, delinger og samtaler kring hage og planter. Du trenger ikke å ha noen kunnskaper om hagearbeid fra før. Det å arbeide i hage og få jord under neglene er en del av opplegget om å knytte kontakt med naturen og få kroppen din til å slappe av og roe ned.

Vi møtes på fredagen og samles først kring en deilig middag for å bli litt kjent. Deretter blir hagerapporten presentert og Malin vil ha litt informasjon om prosjektet, stedet og livet her. Det vil bli servert frokost, lunsj og middag. Kosten er næringsrik, vegansk kost. Malin lager selv alt fra bunnen og tilbyr varierte retter og smaksopplevelser. Vi kommer til å dele oss inn i ulike lag slik at alle bidrar til fellesmåltidene. Dette er et av det viktigste prinsippene under karmayoga. Det er både gøy og fint å få bidra og hjelpe hverandre.

I Hurdal finnes også mange vakre turområder, både helt i nærheten med både skog og sjø, men også mange flotte topper å besøke et stykke unna. 9 av fylkets 10 høyeste topper ligger i Hurdal. Den som ønsker å komme en eller to dager før er hjertelig velkommen til det. Sjekk ut våre rom og booke ditt opphold gjennom AirBnB eller direkte til Malin.

Dagsprogram:

Fredag:

15 - 17 Ankomst og innlosjering

17 - 18 Middag og bli litt kjent

18 - 19 Presentasjon av hagerapport og informasjo

19 - 20 Yoga meditasjon

Lørdag:

8 - 9     Morgen yoga og meditasjon

9 - 10   Frokost

10 - 13 Hagearbeid

13 - 14 Lunsj

14 - 16 Hagearbeid

16 – 17 Myk yoga og meditasjon

18 - 19 Middag

19 - 21 Badstue/bading/samling rundt bålet

Søndag

8 – 9    Morgen yoga og meditasjon

9 – 10   Frokost

10 - 13 Hagearbeid

13 - 14 Lunsj og avreise

PRIS: Pris pr person: 3.750 kr.

Prisen for helgen er 3.750 kr pr person. Prisen inkluderer 2 overnattinger i delt soverom, tre vegetar måltider hver dag, kaffe, te og frukt, yoga, ulike workshops og øvelser.

Sengetøy og håndkle kan leies for 150 kr/set.

*alle kjøp er endelige og ikke refunderbare.

Under helgen vil du kunne oppleve:

  • yoga

  • meditasjon og mindfulness

  • pusteteknikker

  • lære om planter og hage

  • flotte turopplevelser

  • god mat

  • avslappende miljø og sove i gode senger

  • badstue og bad i elv/innsjø

  • og mye mer

Book din plass på karmayoga her:

Booking og mer informasjon får du av Malin: hurdal.gjestegard@gmail.com.

Takk for din booking! Vi gleder oss til å se akkurat deg!

Andre aktiviteter i Hurdal:

Du har også mulighet til å booke egen massasjetime. Ta kontakt med Malin for spørsmål og mer informasjon.

hurdal.gjestegard@gmail.com

Forrige
Forrige
12. april

Retreat for venninnegjengen

Neste
Neste
24. juni

Sommerskole i indre bærekraft