Tilbake til alle arrangementer

Landbrukskurs mat og reiseliv

Her får du gode tips og råd om hvordan du kan utvikle din ide videre, samt innsikt i hva som beveger seg rundt dette temaet. I tillegg ser vi på finansieringsmuligheter og hvordan du kan komme i gang med en forretningsplan. Det blir innlegg fra Malin Jonasson som driver Hurdal Gjestegård. Hør  hennes tanker om hvordan hun ønsker å utvikle Hurdal Gjestegård til et spennende tilbud for aktivitet og overnatting i Hurdal. Vi får også besøk av Gitte Hanneman Mollan som jobber med mulighetene for å dra i gang et lokalmatnettverk på hele Romerike – Romeriksmat.

Andre tema som tas opp på kurset er salg og markedsføring, samt hva HoReCa markedet krever hvis du skal selge til dem. Vi gir deg også noen tips på digital synlighet.

Forrige
Forrige
11. september

Kulturminnedag på Gjøding gård

Neste
Neste
24. september

Woman Essence with Daniela Torp